Naš koncept smeštaja je:

low cost. čisto. centralno. brzo.


Ispod ćete naći detaljan opis naših procedura i pravila u odredjenim situacijama koji sačinjava sastavni deo uslova koje prihvatate pri pravljenja rezervacija sa Chillout Apartmani Beograd. Naša pravila su tu.

+ Naš koncept

Primamo goste na dnevnom ili višednevnom nivou u servisiranim, bezbednim, smeštajnim jedinicama u stambenim zgradama u centru Beograda. Pokrivamo sledeće opštine / mikrolokacije:

Zone Pokrića: 1. Stari Grad - najuži centar 2. Dorćol & Donji Dorćol, 3. Vračar - Hram Svetog Save, Zvezdara 4. Slavija 5. Vukov Spomenik

Širi deo Beograda nije trenutno u ponudi.

Rezervacije se formiraju fleksibilno sa opcijom rezervisanja do samog dana dolaska i opcijom otkazivanja do 24h pre dolaska. Trenutno ne nudimo dnevni smeštaj zbog povoljnosti naših standardnih cena. Gosti mogu izaći u vreme njihovog izbora do 11h dana izlaska, sa potrebom da vraćaju ključeve na recepciju.

+ Vaše iskustvo

Potrudili smo se da Vam boravak bude što ugodniji, bilo bi nam drago da saznamo Vaše mišljenje o boravku i utiscima koje ste stekli.

Kontrola kvaliteta Molimo da nam pošaljete ocene (od 1 do 5) o kvalitetu higijene i stanju ispravnosti apartmana na +381 60 0786 783 , našem team-leaderu osoblja za higijenu i kvalitet, važno nam je. Molimo da nam posaljete žalbe u vezi sa vašim check-in iskustvom na tel broj/Viber/whatsapp: +381 63 786 7021.

Ukoliko želite, javite nam se sa ličnim komentarima e-mailom, telefonom, ili Viber-om. Email: chillout.apartmani@gmail.com, Skype: chillout-apartmani, Telefon: +381 63 786-7021 u bilo kom momentu izmedju 09:00h i 21:00h. Poruke ili pozivi nakon ovog perioda će biti odgovorene sledećeg dana ili će pozivi biti preusmereni na govornu poštu.

+ Hitne situacije i protivpožarna zaštita

! Ne koristite liftove u slučaju požara.

Pušenje nije dozvoljeno u krevetima spavaćih soba ili lako zapaljivim reonima apartmana. U slučaju prizemlja, suterena, sličnih prostora, ili prostora sa umanjenom ventilacijom: pušenje je zabranjeno.

Apartmani nisu opremljeni sa bilo kakvom formom detektora Radon ili CO ugljenmonoksid gasa. Protivpožarni detektori nisu standarni deo opreme.

Hitne situacije U svakom slučaju pozovite hitne službe što pre moguće: 192 - policija, 193 - vatrogasna služba. , 194 - hitna pomoć.

+ Ulazak & izlazak, check-in / check-out

Prilikom dolaska dočekaćemo vas na našoj recepciji (locirana u centru Beograda na adresi Kraljice Nataloje 15/3A, interfon CHILLOUT.) Tu se vrši identifikacija korisnika, predaja ključeva, i naplata.

Molimo vas da nam najmanje 24 sata ranije potvrdite tačno vreme dolaska telefonom, SMS porukom, ili Viber / Whatsapp-om, kako bismo mogli da se organizujemo, dočekamo, ili dogovorimo prevoz koji ste poručili.

Raniji ulazak, ili ulazak pre dogovorenog termina je nepredvidljiv i termini ulaska pre 14h nisu zagarantovani. Svi ulasci pre 14h su podložni potencijalnom kašnjenju tokom koordinaciji našeg higijenskog tima. S obzirom da Vam ne možemo garantovati da će apartman biti slobodan za raniji dolazak, ili kasniji odlazak, preporučujemo vam da se za slučaj potrebe produženog korišćenja apartmana osigurate iznajmljivanjem dodatnog dana.

Produžetak boravka je moguć, naravno ukoliko je apartman raspoloživ. U slučaju da je apartman već rezervisan, pokušaćemo da Vam pronađemo i ponudimo alternativni smještaj ili nadjemo način da zadržite vaš trenutan apartman. U slučaju skraćenja boravka koji je produžen, iznos neiskorišćenog produženog segmenta se vraća, osim ukoliko je nerefundabilna rezervacija.

+ U slučaju problema (sa vaše strane.)

Otkazivanje rezervacija je OK. Ponekad nećete moći da stignete. Molimo vas najljubaznije da nas obavestite unapred, minimum 24h ili eventualno onog momenta kad saznate da Vam apartman nije potreban. Molimo Vas da rezervaciju otkažete telefonskim pozivom, SMS-om ili Viber-om na +381 63 7867021. E-mail nam je suviše spor metod komunikacije te ga ne preporučujemo. Plaćene akontacije ili usluge naplaćene putem fakture se ne vraćaju ukoliko drugačije nije dogovoreno. Usluge plaćene (akontacija ili u potpunosti) se ne vraćaju, u slučaju da se gost ne prijavi u vezi dogovorene rezervacije u odgovarajućem roku (rok: u okviru check-in perioda dana ulaska.) Proratiranje usluge je moguće ukoliko naš raspored to dozvoljava, potrudićemo se da vam pomognemo da ostvarite vašu rezervaciju barem delimično ukoliko je to moguće.

Kašnjenje je OK. Molimo vas da nas obavestite. U slučaju da nas ne obavestite, a promašili ste vaš dogovoreni ulazni termin, moguće je da poništimo rezervaciju bez ikakve najave. Ovo pravilo ćemo rigorozno primenjivati vikendom (Petak & Subota) osim u slučaju da je najavljeno fleksibilno vreme ulaska i naš call operater to odobri.

Ulasci nakon 21h trenutno nisu mogući. Preporučujemo gostima sa takvim potrebama da kontaktiraju svoje prijatelje i dogovore da oni preuzmu ključeve.

U slučaju da zakasni vaš avion, voz ili iskusite probleme na putu, sačekaćemo vas do 21h najkasnije u slučaju da nas blagovremeno obavestite o problemu. Vaše blagovremeno obaveštenje (isključivo telefonom, Viber-om ili SMS porukom) i naša potvda su obavezne za primenu ovog pravila. U slučaju da ne potvrdimo vaš nov ulazni termin u roku od 1h (sat) vremena) ili najkasnije do 19:30h, smatrajte da je rezervacija automatski poništena. Sve vaše obaveze se prekidaju u tom momentu. Plaćena akontacija se zadržava u iznosu od jednog dana zatražene usluge i ostatak se vraća, rezervacija se poništava. Uplaćen iznos se ne može koristiti za namenu u drugim rezervacijama u kasnijem periodu.

+ U slučaju problema (sa naše strane.)

Ponekad će se desiti da vaš rezervisan apartman nismo u mogućnosti da vam ponudimo za boravak. U tom slučaju rezervacija se uvek optimizuje u vašu korist, drugim rečima: U slučaju da ne možemo da vam obezbedimo vaš apartman naći ćemo vam najpribližniji u našoj ponudi, ili sledeći u višoj kategoriji. Dogovorena cena boravka pri inicijalnoj rezervaciji će se poštovati u svakom slučaju.

primer Apartman A ste rezervisali, nije moguće ući u njega. Ponudićemo vam Apartman B, po istoj ceni u istoj grupi u istoj lokaciji (+/- 800m.) Ukoliko nije dostupan, dobićete apartman višeg ranga po istoj ceni. Ukoliko ni to nije moguće ponudićemo vam najpovoljniji apartman koji imamo slobodan. Ukoliko su nam sve opcije nedostupne, ponudićemo vam popust na buduću rezervaciju ali, sa žaljenjem, biti primorani da vas uputimo drugim apartmanskim smeštajima. Ponekad ćete iskusiti kašnjenja pri check-inu. U tom slučaju ste u mogućnosti da ostavite vaše stvari na recepciji i da preuzmete ključeve. Naše osoblje će preneti vaše stvari čim termin za ulazak u apartman postane dostupan. U slučaju da nije moguće uklopiti apartman u vaše potrebe ulaska, naći ćemo vam drugi smeštaj ukoliko je to moguće i vama odgovara, primenjivajući prethodna pravila.

primer Apartman C set rezervisali ali gost nije izašao iz njega u roku do 12h, naš higijenski tim nije bio u mogućnosti da spremi apartman za vas na vreme. Dobićete Apartman D po istoj ceni u istoj grupi u istoj lokaciji (+/- 800m.) Ukoliko nije dostupan, dobićete apartman višeg ranga po istoj ceni. Ukoliko ni to nije moguće ponudićemo vam najpovoljniji apartman koji imamo slobodan. Potrudićemo se da se to ne desi sa svim merama na našem raspolaganju.

Neuspeo postupak rezervacije u slučaju više sile ili drugih organizacionih faktora van naše kontrole vam ne daje pravo na bilo kakvu odštetu ili kompenzaciju od naše strane, medjutim u tom slučaju sva uplaćena sredstva nekorišćena za naše usluge se bezuslovno povraćuju. Sva prava iznenadne restrikcije, oduzimanja rezervacije ili odbitka usluge su zadržana. U tom slučaju Chillout Apartmani neće imati nikakvih daljih obaveza, i sva uplaćena sredstva nekorišćena za naše usluge će se bezuslovno povratiti.

primer Klijenti koji odbijaju da izadju iz rezervisane apartmanske jedinice u odredjenom roku, tipično zbog želje da produže boravak, oni tim onemogućavaju da drugim klijentima pružimo zakaznu uslugu u tom specifičnom apartmanu. U tom slučaju ćemo vam naći drugu najbolju ekvivalentnu jedinicu u našoj ponudi. Ukoliko ni jedna nije dostupna, postupak rezervacije se smatra neuspešnim, i naplaćen novac se vraća u potpunosti. Ne postoje ikakva implicitna prava odštete koje gost koje je predmet neuspele rezervacije može da zatraži. Pravo prekida usluge bez prethodnog roka je zadržana u slučaju aktivnosti u okviru apartmana koje su nezakonitog karaktera postoji. U tom slučaju, ostatak neupotrebljenih korisničkih prava (sredstava naplaćenih a ne iskorišćenih) se vraćaju identifikovanom korisniku, naplata se proratira i odnos dostave usluge se raskida. Po potrebi ćemo kontaktirati nadležne službe. U slučaju uočene štete ili nemara pri korišćenju apartmanskog smeštaja koji izaziva ili ima potencijal da izazove štete, apartmanski koordinator zadržava pravo da otkaže rezervaciju, u tom slučaju se preostali iznos nepotrošenih usluga vraća (minus iznos eventualne procenjene štete.)

Poništene rezervacije se povremeno dogadjaju usled postupka check-ina, razlog je obično da se gosti ne jave da potvrde dolazak minimalno 24h ranije ili čak ni ne odazovu se na naš direktan kontakt putem telefona, SMS-a, ili Vibera istog dana kako bi potvrdili dolazak. U tom slučaju mi potpuno odbijamo svaku odgovornost ili obavezu da nadjemo alternativan smeštaj u slučaju da ipak bude potreban smeštaj ili gost se pojavi pod predpostavkom da je njegova rezervacija validna bez obzira na izostanak kontakta. Ovaj uslov i u slučaju da je rezervacija plaćena unapred akontacijom ili u potpunosti. Naplata iznosa usluge u ovom slučaju će iznositi jedan dan usluge (bez obzira na to da li je ovaj iznos upotrebljen), ostatak će biti vraćen u potpunosti.

Ponekad, zbog ponašanja gostiju tokom check-in (ulazne) procedure usled alkoholisanog ili drugih stanja, apartmanski koordinator zadržava pravo potpunog odbitka usluge bez ikakve najave ili prava žalbe od strane gosta. Uplaćen iznos, i/ili akontacija će biti vraćen u potpunosti u tom momentu na lokaciji check-ina, ili putem bankovnog računa.

+ Prateće usluge tokom izdavanja apartmana

Internet

Kvar internet uredjaja (modem, ili router) ili usluge ukolnićemo uz pomoć operatera u najkraćem mogućem roku. Internet usluga ni na koji način nije zagarantovana i ne smatra se sastavnim delom usluge koju ste angažovali osim ukoliko je izričito suprotno dogovoreno. Apartman vam nećemo promeniti samo zbog kvara internet usluge u okviru zadatog roka osim ukoliko vaš boravak prevazilazi 3 dana.

Internet usluge su obezbedjenje po brzinama koje odredjujemo individualno po apartmanu, većinski (oko 70% jedinica) su opremljeni sa 30-40Mbit/s & digitalnom kablovskom TV. Neki apartmani imaju mobilni internet putem 3G/4G broadband mrežne usluge umesto statičnog, bandwidth neograničenog, interneta. U tom slučaju podaci su ograničeni na kapacitete od 100GB mesečno.

Restrikcije korišćenja:

Ne koristite aplikacije za skidanje muzike, filmova ili druge data-intenzivne aktivnosti na tim konekcijama. Ukoliko potrošite dozvoljen kapacitet, naći ćemo vam alternativan uredjaj u roku od 24h ili 72h u slučaju vikenda perioda Subota-Nedelja, ukoliko i njega potrošite odbićemo dalju upotrebu internet usluge tokom vašeg boravka. Ilegalne namene internet konekcije će strogo biti prijavljene i/ili prosledjene nadležnim organima zadužene za elektronski kriminal u Republici Srbiji.

Povraćaj novca zbog prekida rezervacije ili popust bilo koje vrste kao posledica potrošenih podataka (drugi incident) nije moguć.

U slučaju da kvar internet usluge nije moguće ukloniti tokom vašeg boravka u roku od 24h (radnim danima) ili 48h (vikend period, Subota-Nedelja), a nemamo alternativni 3G/4G modem ili operater nije u stanju da reaguje, moguće je da zatražite da promenite apartman (ukoliko naš raspored to dozvoljava.)

Klimatizacioni uredjaji

Klima uredjaji nisu obavezan deo ponude naših apartmana i nude se na upotrebu po diskrecionoj osnovi, ili ukoliko ugovoreno, po doplati. Ukoliko Chillout Apartmani smatra da su temperaturni uslovi pogodni za hladjenje, dobićete klima daljinske uredjaje, prosečno od sredine Maja.

Klima uredjaji nisu namenjeni za funkciju grejanja osim u apartmanima gde je ta usluga izričito namenjena.

Grejanje

Grejanje je osnovni uslov boravka u apartmanu i programirano je na godišnjem nivou, zaviseći od vremenskih uslova u Beogradu. U slučaju apartmana povezanim na daljinski sistem grejanja Beogradskih Elektrana, naknadna grejna tela ili grejanje van propisanih perioda nije moguće obezbediti osim u apartmanima klasifikovanim kao tipično hladnim (konsultujte se sa našim operaterima ukoliko vas ovo brine.)

U slučaju kvara naći ćemo vam drugi apartman u našoj ponudi ili adekvatno alternativno grejanje. Ako je apartman naročito hladan van sezone grejanja, Chillout Apartmani će po svojoj diskreciji dozvoliti upotrebu dodatnih grejnih tela (dostavljeni od našeg osoblja za vašu upotrebu.)

Struja

Upotreba električnih uredjaja u apartmanu je dozovoljena samo za uredjaje namenjene za Evropske uredjaje na 220/250V 50/60Hz ili medjunarodne uredjaje sa višenamenskim adapterima. Upozorenje: Varijabilnost uslova na električnoj mreže može prouzrokovati neočekivanu štetu po vaše uredjaje, u svakom slučaju Chillout Apartmani odbija (i vi oslobadjate nas od) bilo kakvu odgovornost.

Koristite produžnike za struju sa ugradjenim osiguračima.

U slučaju privremenog električnog kvara sistemskog karaktera (primer: blok ili zgrada izgubili struju) promenićemo vam apartman na neki u sličnoj mikrolokaciji (komšiluk po mogućnosti) ukoliko kvar traje duže od 18h i imamo tu mogućnost (vikendi tipično ograničavaju naše opcije.) Prijavite problem čim ga uočite.

Voda

U slučaju privremenog kvara vodovodno-kanalizacionog sistema (primer: blok ili zgrada) promenićemo vam apartman ukoliko kvar traje duže od 18h i imamo tu mogućnost. Prijavite problem čim ga uočite.

Gosti imaju obavezu da prijave svaku neredovnost, kvar, izliv ili nefunkcionalnost vodenih instalacija u toku njihovog zakupa apartmana.

Parking

Parking generalno nije zagarantovan osim ukoliko drugačije nije dogovoreno i zagarantovano. U slučaju nemogućnosti upotrebe dogovorenog parkinga i potvrde problema od našeg osoblja, povratićemo vam novac za parking-uslugu u periodu koji smatramo da nismo bili u mogućnosti da dostavimo uslugu.

Parking u centru (i širem delu) Beograda je organizovan u tri zone:

Zelena (broj za SMS kartu 9113) sa maksimalnim periodom boravka od kontinualna 3h, Narandžasta (broj za SMS kartu 9112) sa maksimalnim periodom boravka od kontinualna 2h, i Crvena (broj za SMS kartu 9111) sa maksimalnim periodom boravka od 1h.

Sva vozila imaju mogućnost da parkiraju nakon svojih dozvoljenih maksimalnih intervala boravka (3, 2 ili 1h; zaviseci od zone) nakon pomeranja vozila iz te zone na period od min. 30min.

U slučaju da prevazidjete dozvoljen maksimalan period boravka, parking kontrola će izdati 24h doplatnu parking kartu u iznosu od 1870,00RSD ili ~15,20 EUR. Plaćanjem pola ovog iznosa nadležnom parking kontroloru, ili uplatom naloga u pošti ili banci [u roku od 7 dana izdavanja karte] izmirujete obavezu parking karte u potpunosti. Efektivna cena dnevnog parkinga vašeg vozila na ulici u Beogradu je 935RSD + minimalni troškovi transfera, ili 7,60 EUR. Izdata parking karta važi samo u zonama iste boje kao i ta u kojoj vam je dodeljena vaša parking karta.

Upozorenje: Strana vozila (tablice izdate van R. Srbije) mogu biti odnete od strane Parking Servisa ukoliko vaše vozilo primi više od tri (3) neplaćena naloga za plaćanje 24h parkinga.

+ Plaćanje i osiguranje vas i vaše imovine

Plaćanje ukupne sume se vrši prilikom preuzimanja ključeva (pri plaćanju u dinarima, važi kurs narodne banke Republike Srbije.) Naši apartmani nalaze se u neposrednoj blizini nekog bankomata, tako da Vam dolazak do gotovine neće predstavljati nikakav problem. Kreditne i debitne-platne kartice se trenutno NE prihvataju kao metod plaćanja. Plaćanje čekovima građana nije moguće.

Boravišna taksa grada Beograda se naplaćuje za sve goste koji imaju prebivalište van opština koje pripadaju teritoriji grada Beograd. Gosti koji koriste putne isprave (pasoš) ili su strani državljani su takodje predmet boravišne takse. Iznos boravišne takse je 155,00RSD po danu ili aproksimativno 1.30 EUR po danu, po osobi. Boravišna taksa se ne naplaćuje za boravke duže od 30dana.

Prilikom posebnih događaja, praznika, dočeka nove godine, sajmova, kongresa ili nekog drugog dešavanja moguće je da se uslovi rezervisanja promene:

  • Doplata (povećavanje cena usled dinamičnog cenovnika.)

  • Minimalni boravak (broj dana) ili minimalan broj osoba

  • Avansno plaćanje od 100%

Osiguranje Tokom Vašeg boravka u apartmanu mi vas ne pokrivamo sa bilo kakvim osiguranjem, mi nikako ne možemo odgovarati za vase lične stvari tokom vašeg boravka. Molimo Vas da sami vodite računa o stvarima dok ste u apartmanu.

Ne ostavljajte vaše vredne stvari u apartmanima tokom vašeg odsustva. Chillout Apartmani ni na koji način ne garantuje na sadržaj ili bezbednost apartmana tokom vaše upotrebe.

+ Ograničenje odgovornosti, politika privatnosti i skladištenje podataka

Odgovornost i prava upotrebe Mi se izričito ograđujemo od veze i odgovornosti za bilo kakve eventualne nezakonite radnje, koje bi počinili korisnici apartmana ili osobe u njihovoj pratnji, a za vreme boravka u apartmanu. Svi incidenti nezakonitih radnji se prijavljuju nadležnim službama.

Privatnost vaše elektronske komunikacije preko naših telekomunikacionih uredjaja nije zagarantovan ni na koji način.

U slučaju svih sporova izmedju nas i naših klijenata, nadležan je Prvi Osnovni Sud u Beogradu.

Privatnost i bezbednost Mi cenimo vašu privatnost. Chillout Apartmani Beograd koristi AES 256-bit enkripciju kako bi čuvali vaše podatke i koristi enkriptovane putanje prezentacije, komuniciranje, skladištenja i precesiranja vaših podataka, izuzeci: e-mail, telefonski pozivi, papirni procesi. Nakon odredjenog roka, digitalne komunikacije, fotografije, snimljene aktivnosti i rezervacioni podaci se trajno, nepovratno, brišu osim za one rezervisane za potrebe propisane zakonskom regulativom.

Mi se obvezujemo da ćemo čuvati Vašu privatnost pa tako trećim osobama nećemo davati podatke o vašem boravku ili o vašim upitima o boravku. Podaci o vašem boravku nisu dostupni neovlašćenim licima i vodimo računa da tako ostane. Chillout Apartmani Beograd se ogradjuje od bilo kakve moguće štete ili odgovornosti nastale kroz eventualno, moguće, kompromitovanje bilo kojih od naših elektronskih ili fizičkih arhiva od strane neautorizovanih trećih lica putem nezakonitih aktivnosti-mera.

Svi primećeni incidenti nezakonitih radnji se prijavljuju nadležnim službama. Podaci o apartmanskim korisnicima se mogu koristiti u svrhe krivične istrage bez vaše prethodne saglasnosti. Činom rezervisanja apartmanskog smeštaja pristajete na našu politiku skladištenja ličnih podataka i bezuslovno dajete dozvolu procesiranja vaših podataka u neograničenom periodu u skladu sa važecim propisima u Republici Srbiji (ZAKON O ZAŠTITI PODATAKA O LIČNOSTI ("Sl. glasnik RS", br. 87/2018)), i u Evropskoj Uniji (u skladu sa Evropskom Data Retention Direktivom 2006/24/EC, i najnovijim merama predvidjene Evropskom GDPR / EU General Data Protection Regulation 2016/679.)

Svaki individualni klijenti ima pravo da zatrazi po specijalnom zahtevu izvod njihovih licnih podataka koji se trenutno skladiste sa nama, prema GDPR-u.

Eventualni bezbednosni audio, video, tekstualni zapisi ili snimljeni razgovori pri interakciji sa našim agentima, zaposlenima ili vlasnicima apartmana (u našim poslovnim prostorima ili u kombinacija sa našom zakupljenom telekomunikacionom infrastrukturom) se mogu koristiti za bilo koje eventualne svrhe interne upotrebe, kontrole kvaliteta, ili druge, od strane Chillout Apartmani Beograd. Rok uništenja takvih podataka je 90 dana ili rok koji je propisan zakonom Republike Srbije (koji god rok je duzi.)

+ Dokumenti i identifikacija

Obraćamo posebnu pažnju pri identifikaciji korisnika, zbog potrebe da osiguramo da je korisnik zaista ta osoba koja se nalazi na ličnom dokumentu. Ovim mi:

  1. Ispunjujemo zakonsku obavezu da identifikujemo našeg korisnika usluge.

  2. Obezbedjenjujemo apartman protiv potencijalne štete i obezbedjujemo bezbednost našim korisnicima.

  3. Obezbedjenjujemo apartman protiv potencijalnihi nezakonitih aktivnosti.

Dokumenta svih gostiju se kopiraju. Ovo nam je potrebno zbog naknadnih provera i registracije gosta sa Policijskom Upravom za Strance (MUP R. Srbije) Dokumenti se mogu elektronski ili vizuelno ispitati u cilju provere putem smart card čitača (lične karte), eMRTD RFID čitača (pasoši), ili UV svetla.

Odbićemo sve boravišne dozvole ili vozačke dozvole bez pratećih putnih isprava.

Prihvatljiva dokumenta: (Documents accepted)

Svi validni ne-biometrični pasoši zemalja u bezviznom režimu sa R. Srbijom. Svi validni biometrični pasoši u bezviznom režimu. Svi pasoši sa validnim vizama i/ili boravišnim dozvolama; izdate u ili van R. Srbije. Lične karte EU/EEA (sa izuzetkom UK driving licence) država u slučaju putnog prelaza. Lične karte: biometrične i PVC. Lične karte: Crne Gora, Bosna i Hercegovina, Makedonija Lične karte za strance (izdate od R. Srbije) Važeće boravišne dozvole (uz prateće važeće pasoše.) Vojna identifikacija za osoblje u službi vojsci R. Srbije Mornarski tranzitni dokumenti

  • Pojedinačni tipovi pasoša podležu specijalnoj proceduri (primer diplomatski pasoši ili pasoši sa restrikcijama upotrebe.)

Neprihvatljiva dokumenta: (Documents not accepted)

Boravišne dozvole (bez pratećih putnih isprava.) Vozačke dozvole (bez pratećih putnih isprava.) Policijske značke (bez prateće lične karte ili putne isprave.) Vojna identifikacija izdata od stranih država. Oštećena, zacepljena, iscepana, "spojena", izbledela, ili oprana dokumenta. Zacepljena dokumenta za više od 25% najduže ose dokumenta se smatraju neupotrebljiva. Papirne lične karte bez drugog pratećeg dokumenta. Nevalidni, istekli ili neautorizovani (deklarisani nevažeći) dokumenti. USA driving licenses, USA enhanced drivers license ili ID kartice. NEXUS, ili druge kartice za prolaz autorizovane od U.S. Dept of State (TSA.) Kreditne ili platne kartice. Članske kartice. Studentska dokumenta ili indeksi. Papirna uverenja. Specijalna procedura (individualno odobrenje) Diplomatski pasoši. Privremeni dokumenti izdati u slučaju izgubljene lične karte i/ili putne isprave (pasoš.) Izbeglički dokumeni. Lične karte izdate od vlasti koju vlada Republike Srbije ne prepoznaje kao važeče na svojoj teritoriji. Migrantski, ili tranzitni dokumenti.

+ Pravna Lica

Ukoliko rezervaciju vrše preduzeća na ime svojih zaposlenih, molimo Vas da nam dostavite tačne podatke o osobama koje će apartman koristiti. Ovo će ubrzati check-in proceduru. Kontaktirajte naš tim za dodatne uslove i informacije o dužim saradnjama.

Osobe ili kompanija-e koja nam potvrdi najam apartmana, time potvrđuje i da prihvataju sve uslove korišćenja apartmana i sve obaveze koje iz njih proizlaze. Ovaj dokument u tom momentu postaje sastavni deo ugovora (tj. zadnja javna dostupna PDF kopija.)

+ Neprijavljeni gosti

Svi uslovi korišćenja apartmana u potpunosti se odnose i na sve osobe koje apartman koriste ili osobe koje korisnici apartmana pozajme ili prenesu ključeve, pristupne šifre (za fizički pristup ili wi-fi internet) bez saznanja Chillout Apartmana.

Odgovornost za sadržaj apartmana, štetu ili pravne posledice neovlašćene upotrebe apartmana ili asociranih usluga (uključujući i nezakonitu upotrebu računara ili prevaru izvršenu elektronskim putanjama / wire fraud) snosni nosilac rezervacije koji je poznat Chillout Apartmanima Beograd.

Podaci o apartmanskim korisnicima se mogu koristiti ili proslediti u svrhe krivične istrage bez vaše prethodne saglasnosti ka ograncima vlasti Republike Srbije saglasno sa zakonskim regulativama.

+ Uslovi isključenja ili otkazivanja

Chillout Apartmani i asocirani vlasnici apartmana zadržavaju puno pravo raskida pružanja usluga kao i diskreciono zadržavanje naknade usluga u slučaju održavanja bilo kakvih dogadjaja ili organizovanje bilo kakvih grupacija gostiju koja prevazilazi predvidjeni ili ugovoreni broj prijavljenih gostiju. Svaka organizacija dogadjaja javnog karaktera je zabranjena bez izričite pismene dozvole. Sve komercijalne aktivnosti od strane gostiju su zabranjene bez izrečite pismene dozvole i-ili ugovora koji bi regulisao te aktivnosti. Snimanje objekata ili poslovnog prostora u bilo kom kapacitetu namenjen za privatnu ili širu distribuciju je izričito zabranjeno.

Svi boravci se odobravaju prema odluci vlasnika apartmana ili koordinatora apartmanskog smeštaja. Koordinator smeštaja zadržava pravo promene ili otkazivanja bilo koje rezervacije bez ikakve prethodne najave u slučaju više sile, organizacionih faktora, neadekvatnog ponašanja ili ophodjenja gostiju ili nedostataka u identifikacionim dokumentima potencijalnih gostiju. Chillout Apartmani i njihovi predstavnici u takvom slučaju neće imati ikakvih daljih obaveza i gost-klijent oslobadja i štiti organizatora smeštaja od bilo kakve dalje odgovornosti.

Važno : Radno vreme je ograničeno. Telefonske i email rezervacije se razmatraju od: 09:00h-21:00h.
Recepcija i period ulaska gostiju je ograničen na period od 14h do 21:00h. Svi izlasci su do 11:00h dana izlaska osim ukoliko je drugačije potvrdjeno. Rezervisanje naših usluga podrazumeva da prihvatate uslove smeštaja i usluga.

Important: Working hours are limited. Telephone and email based reservations from: 09:00h-21:00h.
Reception and guest check-in period is limited from 14h to 21:00h,  Check-outs are by 11:00h latest, on the day of departure unless by prior arrangement.  Reservation of accommodation indicates agreement with the terms and conditions.